De geïntegreerde bedrijfssoftware voor de hovenier/groenvoorziener

Nieuws

NIEUW in Vision: Klantenportal

Nieuw in Vision is de klantenportal. Met deze module kunt u digitaal projectinformatie delen met uw klant. Dus tijdswinst voor zowel u als uw klant! Lees snel verder voor meer informatie.

Altijd en overal real-time inzicht met bijvoorbeeld uw iPad?

Mobiel werken van GroenVision maakt dat u overal en altijd toegang heeft tot uw gegevens.

NIEUW: Materieelbeheer

De nieuwste module in GroenVision is Materieelbeheer. Met de module machinebeheer kunt u als hovenier of groenvoorziener alle keurings- en onderhoudmomenten en de daarbij behorende kosten automatisch vastleggen in GroenVision. Op basis ...

Het verhaal van twee GroenVision gebruikers

Passende software voor de organisatie van het werk met inzicht in de voor- en nacalculatie en goed dossiermanagement. Dennis de Jong & Jan-Gerrit Dekker van ROVA Holding leggen uit waarom zij kozen voor GroenVision.

Agenda

Vakbeurs Openbare Ruimte, 26-27 september, Utrecht

Of het nu onderhoud is van straten, plantsoenen en parken, het beheer van wijken, de inrichting van steden, of het toepassen van smart city concepten, alles is er voor welke openbare ruimte specialist dan ook op de Vakbeurs Openbare Ruimte. Aan het thema 'De Groene Stad' wordt mooi invulling gegeven door een apart ingericht deel van de beursvloer.

Lees meer >
Groot Groen Plus, 3-5 oktober, Zundert

Dit jaar wordt de 28e editie van GrootGroenPlus gehouden. Op deze internationale boomkwekerijvakbeurs stellen kwekers, handelaren, fabrikanten en leveranciers van machines en werktuigen en tal van toeleveranciers uit Nederland en Belgiƫ u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer >
Toon agenda... >