De geïntegreerde bedrijfssoftware voor de hovenier/groenvoorziener
NIEUW! Meerdere personen en machines in één keer boeken in het medewerkersportaal
Veel gebruikers van het medewerkersportaal, maken gebruik van de instelling dat er voor meerdere personen geboekt kan worden. Dat betekende echter wel dat er steeds gewisseld moest worden van werknemer. Zijn er meerdere machines gebruikt, dan was dat ook een aparte handeling. Dat moet makkelijker kunnen dachten we.
lees meer...

HANDIG! Seizoen overgang naar 2022/2023
Is uw seizoen ten einde en wilt u graag Vision opschonen voor het volgende seizoen? De specialisten van InfoGroen helpen u graag!
lees meer...

NIEUW! VISION-Mobile Rooi/Raap App
Direct en actueel inzicht in wat afgeroepen is en geleverd moet gaan worden op uw mobiele telefoon. Dat is vanaf heden mogelijk!
lees meer...

NIEUW! Meerdere dashboards in de Vision-Mobile app maakt informatie delen met uitvoering makkelijker
Bij de Vision-Mobile app is het al mogelijk om een op de gebruiker afgestemd dashboard in te stellen. Zo’n dashboard is een mooie en snelle manier om belangrijke gegevens in één oogopslag te tonen. Voor de medewerker is dit bijvoorbeeld vaak het dashboard met de uren van deze en vorige week, met daaronder een overzicht van de verlofstand. Door het gebruik van meerdere dashboards is het nu mogelijk om op een eenvoudige en toegankelijke manier informatie te delen met de uitvoering.
lees meer...

Kopiëren werkpakketten uit bestaand project vereenvoudigd
Een veelgebruikte functie in de calculatie is het kopiëren van werkpakketten van een bestaand project naar de nieuwe calculatie. Immers, niet alles hoeft een standaard werkpakket te worden, maar soms komen berekeningen toch vaker voor. Kopiëren is dan handiger dan opnieuw uitrekenen.
lees meer...

NIEUW! Verkoopfactuur in UBL (e-facturering)
Niets staat een vlotte betaling in de weg. Snelle verwerking? 100% herkenning? Met de nadruk op meer efficiency?
lees meer...

Koppel GroenVision aan Varb
Wilt u meegroeien met het grootste handelsplatform in buitengroen? Varb en Infogroen maken u het extra gemakkelijk door de koppelingen die zij ontwikkeld hebben.
lees meer...

TIP! iDeal koppeling bij de verkoopfactuur
Uw klant direct online laten betalen? Betaalsnelheid verhogen? Betaalgemak verbeteren? Deze optie is binnen GroenVision beschikbaar en geeft betaalsnelheid bij vooral particuliere klanten.
lees meer...

HANDIG! Selectief werken met verslagen
Verslagen zijn een hele effectieve oplossing om bij te houden wat er speelt, voor het opvolgen van afspraken en het delen van informatie met de buitenmedewerkers.
lees meer...

HANDIG! Verslag maken in groter tekstvenster
Goede verslaglegging wordt steeds belangrijker in de communicatie met de klant en daarmee wordt ook de hoeveelheid vast te leggen tekst vaak groter. Door het invoerscherm van het verslag te vergroten kunnen ook langere teksten makkelijk worden ingevoerd.
lees meer...

HANDIG! Zoeken op bestelcode bij boeken materiaal
Bij het boeken van materialen in zowel de mobiele app als in het reguliere boekscherm kan worden gezocht op bestelcode.
lees meer...

Cursussen: Jasper Reports
Wij nodigen u graag uit voor de basiscursus Jasper Reports en de gevorderden cursus Jasper Reports.
lees meer...

HANDIG! Projectboekingen naar factuur nu ook per kostensoort
De mogelijkheid om projectboekingen om te zetten in te factureren werkpakketten zit standaard in GroenVision. Recent is daar de mogelijkheid bijgekomen om naast uitsplitsen op basis van de datum, ook op alleen de kostensoort uit te splitsen.
lees meer...

WIST U DAT? Afsplitsen van meerdere verkooporderregels tegelijk mogelijk
Wilt u vanuit de verkooporder meerdere verkooporderregels tegelijk oppakken naar een nieuwe en/of bestaande verkooporder? Dat is vanaf nu mogelijk!
lees meer...

HANDIG! Klantoverzicht openstaande orderregels
Wilt u graag uw klant informeren welke orderregels er nog open staan?
lees meer...

NIEUW! De nieuwe versie PlanVision is nu beschikbaar
We hebben het al eerder aangekondigd: de tijdlijn van PlanVision is compleet vernieuwd. Door de tijdlijn van de planning vanaf de basis opnieuw op te bouwen en goed te luisteren naar vragen en opmerkingen over de vorige tijdlijn is er een overzichtelijke en snelle planningstool ontstaan: de NG-Tijdlijn.
lees meer...

HANDIG! Aanvullende symboolbibliotheek HelixCAD nu beschikbaar
Er zijn nu twee fraaie, aanvullende symboolbibliotheken voor HelixCAD beschikbaar. De uitbreiding wordt direct in de bestaande bibliotheekstructuur geïnstalleerd en is gelijk klaar voor gebruik.
lees meer...

Hoe te calculeren als de hoeveelheid inzet en materiaal niet afhankelijk is van het aantal eenheden?
In het gros van de te calculeren onderdelen is er een één-op-één relatie tussen de eenheid van het werkpakket en het aantal te calculeren kostensoorten. Voor een meter haag is een vast aantal planten nodig, voor een meter bestrating ook. Maar wat te doen als dat niet het geval is, bijvoorbeeld rijplaten, die worden geleverd per stuk, maar tellen per week.
lees meer...

HANDIG! De planning is per project in te zien in zowel het klanten- als het medewerkersportaal
Een veelgehoorde vraag van klanten in het vaste onderhoud is “Wanneer komen jullie weer?” of “Wanneer was de laatste keer dat jullie zijn geweest?”. Dan is het natuurlijk wel zo prettig om dat heel eenvoudig te kunnen zien.
lees meer...

Sturen op uren
Voorkom dat aan het eind van het jaar het onderhoudsbudget op is en geen uren meer beschikbaar zijn.
lees meer...

HANDIG! Plantlijst eenvoudig invullen / wijzigen
Voor het toevoegen van planten aan een plantenlijst is de optie “selecteer planten op naam/groep” de snelste manier. Dit scherm is ook te gebruiken als een soort wijzig alles scherm waarin de planten in de lijst kunnen worden aangevuld met onder andere prijs en maat.
lees meer...

NIEUW! HRM-module uitgebreid
In de HRM-module is het openen van dossiers vereenvoudigd en is de mogelijkheid toegevoegd om info toe te voegen. Door de dossiers te openen zonder te downloaden is de privacy beter beschermd. Informatie die niet speciaal beschermd hoeft te worden kan worden gesleept onder de info.
lees meer...

GroenVision 3.0
Bij Infogroen Software BV wordt achter de schermen al een jaar gewerkt aan de upgrade van GroenVision, GroenVision 3.0 genaamd. Eén keer in de tien tot vijftien jaar komt er een major upgrade van onze software.
lees meer...

NG-PlanVision staat voor Next Generation
De tijdlijn van NG-PlanVision is compleet vernieuwd. PlanVision is een uitgebreide planningstool voor het inplannen van medewerkers en materieel. Hierdoor heb je in één oogopslag een actueel inzicht op de over- en onderbezetting binnen het bedrijf. Door goed te luisteren naar vragen en opmerkingen over de vorige tijdlijn is er een overzichtelijke en snelle planningstool ontstaan: de NG-Tijdlijn
lees meer...

NIEUW! Meerdere bijlagen tegelijk toevoegen aan een e-mail
Het opstellen van een e-mail vanuit GROEN-Vision met bijlagen is een vertrouwde mogelijkheid. Recent is daar de mogelijkheid aan toegevoegd om meerdere bijlagen in één handeling te selecteren.
lees meer...

HANDIG! Actuele projectstatus zichtbaar binnen Vision-Mobile
Voor de projectleider die onderweg is of de voorman op het werk is het mogelijk om binnen Vision-Mobile “live” de status/voortgang van het project te zien.
lees meer...

NIEUW! Rapporten maken op weeknummer
Bij veel rapporten vanuit GROEN-Vision wordt gebruik gemaakt van een datumbereik. Omdat in het werk vaak wordt gedacht in weken in plaats van maanden kan de datum nu snel worden bepaald met het weeknummer.
lees meer...

Auditfile: Alle informatie eenvoudig naar uw boekhouder
Voor de jaaropgave heeft uw boekhouder of accountant alle financiële informatie, zoals facturen en btw nodig. Dat is op een hele eenvoudige manier in één keer aan te leveren. Het codewoord daarvoor is Auditfile.
lees meer...

NIEUW! VISION-Mobile Inkoopontvangst App
Het gereed maken van uw orders voor levering start hier!
lees meer...

Nieuw jaar, nieuw factuurnummer!
Hier een antwoord op de vraag: waar kan ik mijn factuurnummer aanpassen voor het nieuwe jaar?
lees meer...

UPDATE Apache Log4j 2 kwetsbaarheid – Vision 1.1.261_02
Zoals u de afgelopen week in het nieuws heeft kunnen horen is er in de Apache Logj 2 versie een kritieke kwetsbaarheid opgetreden. Helaas is er weer een nieuwe kwetsbaarheid aan het licht gekomen, waardoor wij genoodzaakt zijn om nogmaals een update van Vision uit te brengen.
lees meer...

Nieuwe uitgave Groenlicht
Met veel trots presenteren wij Groenlicht, een magazine vol informatie en inspiratie voor hoveniers en groenvoorzieners. Het thema van deze editie is Groei mee!
lees meer...

Nieuwe versie beschikbaar!
De nieuwste versie 1.1.267 van Vision is vanaf 27 mei jl. beschikbaar!
lees meer...

Vision-Mobile Apps uitproberen op de vakbeurs GrootGroenPlus
Op de vakbeurs GrootGroenPlus kunnen we elkaar op 6, 7 en 8 oktober hopelijk weer ‘live’ ontmoeten. Wij kijken er naar uit, want we willen graag de nieuwe apps van Vision-Mobile aan u presenteren.
lees meer...

NIEUW! Uitbreidingen in het Vision-Mobile - medewerkersportaal
Het gebruik van Groen-Mobile via de app kent een aantal interessante vernieuwingen en uitbreidingen.
lees meer...

NIEUW! De filterbouwer vereenvoudigd!
Het maken van filters levert vaak vragen op, reden om het scherm gebruiksvriendelijker te maken.
lees meer...

NIEUW! Standaard mailsjablonen voor losse e-mails vanuit GROEN-Vision
Binnen GROEN-Vision is het mogelijk om teksten op te maken en klaar te zetten voor het versturen van e-mail. Hiervoor wordt dezelfde techniek gebruikt als voor het opstellen van e-mail waarmee offertes en facturen worden verstuurd.
lees meer...

VERHUISBERICHT: INFOGROEN heeft een nieuw kantoor & adres
Infogroen Software BV is per 1 september 2021 verhuisd naar een nieuw kantoor op het nieuwe adres: Rijneveld 153A, 2771 XV Boskoop
lees meer...

NIEUW! Inkoopflow verwijderen
Heeft u weleens teveel afgeroepen of ontvangen en wilt u dit snel herstellen binnen de inkooporder? Foutjes binnen de inkooporder is nu snel te herstellen.
lees meer...

NIEUW! Factuur met bijlagen als één pdf de deur uit
Uitprinten, scannen en dan doormailen, sinds kort kan dat een stuk makkelijker.
lees meer...

HANDIG! Jaarovergang
Is uw seizoen bijna ten einde en wilt u graag het nieuwe opstarten? Of wilt u op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen? De specialisten van Infogroen helpen u graag!
lees meer...

NIEUW! Binnen Vision-Mobile tijdens boeken direct een foto maken
Tijdens de uitvoering bij de uur- of materiaalboeking gelijk foto maken van het resultaat of bijv. de aflever bon van de leverancier van de op het project geleverde materialen
lees meer...

NIEUW! VISION-Mobile Klanten App
Uw klant de mogelijkheid bieden om via zijn mobiele telefoon/tablet of uw eigen website een offerte/order aan te maken? Of de eerdere verstuurde documenten en historie in te laten zien?
lees meer...

Info-groepen: structuur in de bestanden
Het tabblad Info is zo’n succes dat het tijd wordt voor de volgende stap: Het aanbrengen van structuur in dit tabblad. Deze structuur kan worden aangebracht door de info records in te delen in info-groepen. Met deze info-groepen beschikt de Info-module over dezelfde mogelijkheden als de mappen op de computer en biedt zelfs voordelen ten opzichte van mappen in de verkenner. Met slim gebruik van filters is per gebruiker te bepalen welke info kan en mag worden gezien.
lees meer...

HANDIG! Uw GroenVision in de cloud!
Geen omkijken meer naar updates e.d. met GroenVision in de cloud!
lees meer...

HANDIG! Inkoopfactuur pdf bij projectboeking
De pdf gekoppeld aan de inkoopfactuur te openen bij de bijbehorende projectboeking vanuit het project
lees meer...

NIEUW! Teller op verkoopofferte/verkooporderbevestiging
Wilt u een verkoopofferte of verkooporderbevestiging sturen met alleen de bijgevoegde verkooporderregel? Vanaf de 253 versie is dit mogelijk!
lees meer...

HANDIG! Rapport openstaande orders
Wellicht bent u druk met uitleveren van uw producten en wilt u inzicht in uw openstaande orders. Het advies is om het voorbeeldrapport Openstaande orders ( ID 482 ) te gebruiken.
lees meer...