De geïntegreerde bedrijfssoftware voor de hovenier/groenvoorziener

Nieuws

Groenvision software
NIEUW: Telebankieren nog eenvoudiger met Bizcuit API Koppeling

Het exporteren van betalingen en het ophalen van bankmutaties is met deze nieuwe optie, veiliger, sneller, efficiënter en bespaart u tijd.

Uw bank bijwerken door bankmutaties te downloaden en inkoopfacturen via SEPA te exporteren voor betaling is met deze Bizcuit API koppeling
verleden tijd. Het wekelijks of dagelijks terugkerende ritueel wordt zo een plezierige activiteit van die dag. 

Deze nieuwe optie is voortgekomen uit de PSD2 ofwel Payment Services Directive, dit is een Europese wet om innovatie en concurrentie op de betaalmarkt te bevorderen.
Dit betekent dat naast banken ook andere payment service providers hierin actief mogen zijn. In de nabije toekomst kunt u waarschijnlijk nog meer innovaties verwachten. 

De huidige telebankierkoppeling stuurt met GroenVision de bestanden rechtstreeks naar uw telebankierprogramma. Door deze Bizcuit API koppeling er tussen te plaatsen worden de bankmutaties en verstuurde betalingen automatisch verwerkt en hoeft u zelf alleen maar de controle uit te voeren.
Inloggen bij de bank, het ophalen en opslaan van bankmutaties, het exporteren van betalingen en inlezen in telebankieren hoeft allemaal niet meer. Via het Bizcuit platvorm kan met nagenoeg iedere Nederlandse bank worden gekoppeld. Het kan standaard drie verschillende bankrekeningen verwerken.


VEILIGHEID!

  • Er wordt gewerkt met een unieke sleutel die alleen met uw Bizcuit account kan koppelen.
  • Autorisatie van gebruikers is strikt vastgelegd, medewerkers kunnen zonder toegang tot telebankieren de mutaties verwerken in VISION-Boekhouding.
  • Buizcuit is een payment service provider die valt onder de PSD2, een Europese wet voor  betalingsverkeer. De Nederlandse Bank verschaft de vergunning en controleert (www.dnb.nl). Daarnaast is er toezicht van ACM (Autoriteit Consument en Markt)en AFM Autoriteit Financiële Markten) en AP Autoriteit Persoonsgegevens.

Wat heeft u nodig ?

  • VISION-Connect Bizcuit. API koppeling
  • U dient zelf bij Bizcuit een account te openen en het daarbij behorende abonnement af te sluiten, zie www.bizcuit.nl/prijs

Heeft u meer vragen? Neem dan contact op met onze afdeling advies en verkoop via 0172-235444 of per e-mail verkoop@infogroen.nl

Stel uw vraag Terug naar nieuwsoverzicht... >

BLIJF GEMAKKELIJK OP DE HOOGTE EN MIS NIETS

DIGITALE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in en blijf gemakkelijk op de hoogte.

KENNISMAKINGSSESSIES

Download het overzicht. Bijeenkomsten door het gehele land.

DIRECT CONTACT

Direct contact