De geïntegreerde bedrijfssoftware voor de hovenier/groenvoorziener

GroenVision automatiseert uw klant- en werkprocessen volledig en zo eenvoudig mogelijk.

Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar de voortgang van uw bedrijfsvoering en kunt u sturen op de actuele status van uw projecten. Dat bespaart u kopzorgen en tijd. Tijd die u vast en zeker beter kunt besteden aan de ontwikkeling van uw vakmanschap en uw klantenportefeuille.

Standaard mobiel werken

1

GroenVision is altijd en overal online toegankelijk voor mobiel werken.

Zo heeft u direct inzicht in uw bedrijf, waar u ook bent, via de gratis webclient vanaf een laptop of tablet met een internetverbinding.

Lees hier meer over mobiel werken met GroenVision.

Één database

2

Gebruikersvriendelijk

Relatie(beheer), Projecten en Boekhouding zijn geïntegreerd in 1 programma. Zo heeft u onder de relatie direct een overzicht van historie van gemaakte afspraken, projecten en de financiele situatie. U hoeft dus niet te schakelen tussen programma's; alles is geïntegreerd in 1 systeem.

Hardware en platform onafhankelijk

3

Als softwareprogramma op uw netwerk of online als SaaS oplossing

Het is beschikbaar als softwareprogramma voor pc’s of bedrijfsnetwerken en online als SaaS oplossing. GroenVision draait op zowel Windows, Macintosh en Linux. Het is in alle vormen mogelijk om mobiel – tijd- en plaatsonafhankelijk – te werken.  

Geeft inzicht

4

In uw totale bedrijf en in de verschillende afdelingen c.q. vestigingen

Met GroenVision krijgt u up-to-date inzicht in de performances van uw bedrijf. Op welk niveau dan ook. Per specifiek project, per bedrijfsonderdeel of getotaliseerd voor het totale bedrijf. Zo houdt u eenvoudig grip op uw bedrijfsvoering. 

Continue doorontwikkeling

5

Op basis van de praktijk

INFOGROEN is dagelijks bezig om uw algemene en bedrijfsspecifieke wensen te vertalen naar nieuwe functionaliteiten. Samen met een team enthousiaste medewerkers met een groen hart en kennis van ICT-zaken.

Snelle servicedesk

6

Binnen 2 uur reactie op uw vraag

Eenvoudige overstap

7

Maximale hulp bij implementatie

U krijgt maximale hulp bij implementatie zodat u eenvoudig en snel van start kunt.

Gemaakt voor de branche

8

Ontwikkeld met bijna 30 jaar kennis van én ervaring in uw Branche

Al bijna 30 jaar zijn wij partner van hoveniers en groenvoorzieners die meer efficiency willen in hun bedrijfsvoering. Zij kiezen voor INFOGROEN om onze vaksoftware, de groene roots van ons team en onze complete service.

AL MEER DAN 1000 BEDRIJVEN GINGEN U VOOR

Bel ons